Barion Pixel
KÉRDÉSED VAN? Írj nekünk üzenetet, rövid időn belül válaszolunk.

Makacs szennyeződés vs. fúróra szerelhető tisztító kefe! Melyik lesz az erősebb?

Az örök harc a különböző piszokkal! Most vitted el a kocsidat az autómosóba egy alapos külső-belső tisztításra és végre úgy ragyog, mintha csak most gurult volna ki a szalonból! Gyönyörködsz a látványban, mert végre megszépült a kicsike! De naná, hogy pont ezután zuhog az eső! A makulátlanságnak pedig lőttek!

Legalább pár óráig, legfeljebb 1-2 napig tündökölhetett a maga pompájában. Mert az eső nem kíméli, és ráadásul ahogy útnak indulsz vele a dísztárcsák, a szellőzőrács, a lökhárítók és az egész karosszéria újra a szennyeződések rabjává válik. 

Ennek a helyzetnek a kialakulása az autó belsejében is csak idő kérdése. Hiszen használatból adódóan hamar keletkezik egy folt itt vagy egy piszok amott. Főleg akkor, ha a kocsiban rendszeresen kisgyerek vagy kutya is utazik, vagy ha a jármű olyan munkaeszköz, hogy szinte abban élsz. Na, ilyen esetekben gyakran van szükség egy alapos takarításra!

De kinek van mindig ideje és pénze autómosóba rohangálni? 

A legegyszerűbb az volna, ha saját kezűleg is csodákat tudnál művelni. Beveted a jó kis autósampont, szivacsot, kefét, de bárhogy is igyekszel, neked sosem sikerül makulátlan ragyogást elérni. A nagy felületeken még csak-csak, de az apróbb résekben és a kárpiton szinte esélytelen. A kosz egy része úgyis ott marad! A tisztító eszközeid elhasználódnak,  te pedig teljesen kifáradsz!

„Oké, feladom! Ez így marad!” – gondolod. De még ne add fel!

 

Vegyél revansot a fúróra szerelhető tisztító kefével!

 

Bár az első menetben a szennyeződés győzött és lehet, hogy egy csatát megnyert, de a harc tovább folytatódik! Most jön a második kör, amiben új eszközzel felfegyverkezve szállsz szembe az ellenséggel.

Egy gép ereje és egyszerre 3 különböző súrolófej is a segítségedre lesz! Mivel a tisztító kefék más-más méretűek és formájúak, ezért még a nehezen hozzáférhető helyeket is kezelésbe veheted velük. 

Sőt, szinte bármilyen felületen használhatod! Üléskárpitra, felnikre, gumi alkatrészekre és abroncsokra is alkalmasak. Nem fog karcolást vagy egyéb sérülést okozni, ugyanis anyaga polipropilén és nejlon.

Nos, vedd elő a fúrógépedet vagy az akkus csavarbehajtódat és csatlakoztasd hozzá a tisztítandó felületnek megfelelő súrolófejet. Ne aggódj, illeszkedni fog a kis gépedhez mert hatszögletű befogóval rendelkezik. Ezután pedig ess neki a szennyeződésnek! De ne durvulj be! Alacsony fordulatszámon is kiváló eredményt fogsz elérni!

Odaszáradt sárral vagy vízkővel van dolgod? Ebben a csatában az erőd helyett küzdj ésszel és a mechanika erejével! Csak hagyd, hogy a fúró és a kefe tegye a dolgát.

Ugye, hogy milyen könnyen ment? Pár perc alatt alulmaradtak a „kis mocskok”!

És végül te győztél! 

Mennyi időt és energiát megspóroltál! Na és persze sokkal költséghatékonyabban is jöttél ki, mintha  állandóan autómosóba mennél. Mert ezeket a tisztító keféket többször is használhatod, nem fognak egyhamar elkopni. 

Kosár